Τρίτη, 23 Απριλίου 2013 15:50

Παμμηλιακός: Ευχαριστήρια για τον αγώνα της Πάρου. | Διακρίσεις στο διασυλλογικό.

Δελτίο Τύπου εξέδωσε πριν λίγο τον σωματείου του Παμμηλιακού τόσο για το ποδοσφαιρικό τμήμα που βαβίζει ακάθεκτο προς τον τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο την ομάδα του ΑΟ Μυκόνου αλλά και για το τμήμα στίβου που φέρνει συνεχώς διακρίσεις στον μηλέϊκο σύλλογο.

 

Α. Η ποδοσφαιρική ομάδα μας έδωσε και τον δεύτερο επίσημο αγώνα της για τα μπαράζ της ανόδου στην Γ’ Εθνική την 20η-04-2013 με αντίπαλο την ομάδα των Νέων Ολυμπιακού Σύρου στο γήπεδο της Παροικιάς στην Πάρο και επικράτησε σε ένα συναρπαστικό αγώνα με 3-2. Στο παιχνίδι αυτό μάλιστα τραυματίστηκε ο παίκτης μας ΤΑΟΥΛΑΝΤ ΜΑΝΙ και έτσι θα μείνει εκτός μάχης για τα επόμενο παιχνίδι.

Έτσι στον τελευταίο αγώνα που θα γίνει την 27η-04-2013 στο ίδιο ανωτέρω γήπεδο η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει το σωματείο της ΑΟ Μυκόνου σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή αφού και τα δύο σωματεία ισοβαθμούν.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ!!!!

 

                         2. ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε:

α. το Δ Σ του ΑΟ Πάρου και ειδικότερα τον κ. Τσαντάνη Κωνσταντίνο Πρόεδρο του σωματείου για την φιλοξενία που μας παρείχε στον αγώνα αυτό (καθαριότητα αποδυτηρίων, νερά, φρούτα, γλυκά)

β. τον γιατρό του αγώνα ο οποίος τόσο κατά την διάρκεια του παιχνιδιού όσο και μετά τον τραυματισμό του παίκτη μας βοήθησε τα μέγιστα για την περιποίηση του παίκτη,

γ. το Κ Υ Πάρου και το νοσηλευτικό προσωπικό,

δ. τον κ. Σιφναίο Μανώλη παράγοντα του ΑΜΕΣ Νηρέα που ήταν κοντά στην αποστολή μας και μάλιστα μετέφερε με το όχημα του τον τραυματισμένο παίκτη μας στο Κ.Υ Πάρου και έπειτα στο ξενοδοχείο.

Τέλος στον φανταστικό για άλλη μια φορά κόσμο μας που μετακινήθηκε αγνοώντας τις δύσκολες συγκοινωνιακές συνθήκες.

Στο παίκτη μας ΜΑΝΙ ΤΑΟΥΛΑΝΤ του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους.

 

                     ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ

                   ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

Β. Η αγωνιστική ομάδα στίβου του συλλόγου μας συμμετείχε στο διασυλλογικό Πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών και παίδων –παμπαίδων, παμπαίδων -κορασίδων που πραγματοποιήθηκε στην Νάξο το Σάββατο 20 Απριλίου.

Οι αθλητές μας υπό τις οδηγίες των προπονητών μας κ. Ιάκωβου Καβαλιέρου και κ. Κατερίνας Μαθιουδάκη έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ.

 

           Αναλυτικά οι αθλητές μας έλαβαν τις κάτωθι θέσεις:

 

                                       ΑΝΤΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 

  1. 1.Βιτάλης Γεώργιος, συμμετοχή στα 200 μέτρα Ανδρών όπου τερμάτισε πρώτος με χρόνο 23.04 και στα 100μέτρα Ανδρών όπου τερμάτισε δεύτερος με χρόνο 11.00, Οι επιδόσεις αυτές του εξασφάλισαν την πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας παίδων!!!

 

  1. 2.Άννα Καμπούρη, συμμετοχή στα 200μ γυναικών και κατέλαβε την τρίτη θέση με χρόνο 29,4 και στο μήκος την δεύτερη θέση με άλμα 4,40 μ.

 

 

Οι διακρίσεις των αθλητών μας όμως συνεχίστηκαν και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ.

 

Ειδικότερα:

1.Πουλημένος Γιώργος, με συμμετοχή στα 150μ ΠΠΑ τερμάτισε πρώτος με χρόνο 18,8,

 

2.Βήχος Μιχαήλ, συμμετοχή στα 150μ ΠΠΑ τερμάτισε τρίτος με χρόνο 19,8

3. Σκεπαθιανού Νικολέτα, συμμετοχή στα 150μ ΠΚΑ τερμάτισε τρίτη με χρόνο 22,2 και στο μήκος κατέλαβε την πέμπτη θέση με επίδοση 4,11μ και τέλος

 

4.Αφεντάκη Αικατερίνη, συμμετείχε στο μήκος ΠΚΑ και κατέλαβε την τέταρτη θέση με επίδοση 4,24μ

 

Συνολικά σε αυτούς τους αγώνες η ομάδα μας κατετάγη τρίτη ανάμεσα σε όλα τα σωματεία των Κυκλάδων.

 

Τέλος ευχαριστούμε και πάλι τον χορηγό μας στην ομάδα στίβου κ. Νικόλαο Χρόνη ιδιοκτήτη του ταξιδιωτικού πρακτορείου με την επωνυμία RIVA TRAVEL ο οποίος κάλυψε τα μεταφορικά έξοδα της αποστολής.

 

 

ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                         Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛ                              ΛΙΒΑΝΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares